Om mig

Jeg arbejder med at skabe mere trivsel og mindre stress i vores samfund. Det gør jeg ved at skabe fokus på, hvad en god nattesøvn betyder for os, samt ved at holde foredrag og workshops om stress og trivsel – både blandt ledige og personer i arbejde. Og derudover har jeg gode erfaringer med at holde individuelle samtaler.

Jeg er uddannet cand. pæd. pæd. psyk. med fokus på stress og relationer. Jeg har taget en stresscoach-uddannelse hos Matzau Erhvervspsykologer, samt en søvnvejlederuddannnelse hos søvnekspert Mikael Rasmussen .

Jeg har udgivet bogen “Ledig uden stress. Sådan skaber du trivsel som ledig” i 2011, og derudover er min nye bog til ledige om at holde sig mentalt sunde under deres ledighed netop gået i trykken. Den hedder “Bliv mentalt stærk som ledig”.

Derudover er jeg medstifter af den vidensbaseret streamingtjeneste libello, hvor du som bruger kan få lettilgængelig viden på farten – ganske gratis. Som bidragsyder til libello kan du få markedsført dine ydelser eller få din viden ud til flere målgrupper.

Theme: Overlay by Kaira