Anbefalinger


Det frivillige netværk “Ledige med drive”, INSP i Roskilde

“Som facilitator af det frivillige netværk Ledige med Drive på INSP i Roskilde kommer jeg i kontakt med mange ledige. Aktiviteterne i netværket bliver tilpasset deltagernes behov og ændrer sig over tid. Dog er der emner som dukker op igen og igen, og et af dem er det pres, man lever under som ledig. Et pres som kan føre til stress. For at forebygge at dette sker inviterer jeg mindst to gange om året Helle Alsted på besøg til at holde foredrag for netværket. Det er et populært og velbesøgt foredrag, som jeg hver gang får positiv feedback på efterfølgende.

Der er tre primære grunde til, at Helles foredrag om forebyggelse af stress under ledighed er populære: Helle udviser stor menneskelig forståelse for folks situation som ledig, Helle har solidt fagligt fundament og sidst men ikke mindst er de input og redskaber Helle kommer med meget anvendeligt i de lediges dagligdag.

Jeg glæder mig hver gang Helle skal komme, fordi jeg ved, at hun leverer kvalitet og relevans i øjenhøjde for folk som har god brug for hendes hands on værktøjer.”

Sascha Faxe, udviklingsmedarbejder

Illustration af chat

Frivilligt netværk for ledige

“Helle er en empatisk, medrivende og inspirerende underviser med nogle super gode pointer og værktøjer, der er til stor gavn, når man er ledig. Støtte, erfaring og inspiration er kendetegnende for hendes arbejde. Jeg kan varmt anbefale Helle, hvis du har brug for at få bygget troen på dig selv op igen.”

Jette Nielsen, Jobkonsulent i Hvidovre Jobcenter

SOSU, Nykøbing Falster

“Vi har oplevet Helle som en engageret og spændende underviser, som vores kursister har fået meget relevant viden fra. Helle delte ud af denne viden, og gav kursisterne et vigtigt værktøj til fremover at undgå de værste faldgruber, man kan komme i som ledig.

Hendes undervisning var en ”øjen-åbner” for mange af kursisterne, og i deres evaluering af hendes undervisning, kan læses mange positive tilkendegivelser."

Kursusleder Karin Andersen

HK Roskilde

”Helles oplæg i HK var meget autentisk og tilhørerne følte sig set. Man fik noget med hjem i form af mange gode konkrete råd til, hvordan man takler stress i en ledighedssituation. Godt og brugbart, når man er i en ledighedssituation.”

Gitte Ryom, HK Roskilde

Odense Lærerforening

”Med sin rolige fremtoning og professionelle tilgang vandt hun hurtigt deltagernes tillid, hvilket medførte en åben og god dialog igennem hele oplægget. Vores medlemmer var meget begejstrede for arrangementet."

Tine Steendorph, Odense Lærerforening

Senior Erhverv Aarhus

“Det var et super og brugbart oplæg, tusind tak for det”

En deltager på online foredrag

Hjerteforeningen

“Det var en fornøjelse at høre Helles oplæg, som passede meget fint ind i vores intentioner om et kursus med fokus på livsstil, livskvalitet og
livsglæde” 

Helle Neergaard, Hjerteforeningen, Allerød Lokalkomite

“Helle havde en spændende måde at fremlægge sine teorier på. Vi fik rigtig snakket til frokosten. Jeg fik nye ord på sådan et forløb, da
jeg selv har været det hele igennem.”

“Vi lærte meget om det emne.”

“Rigtig godt. Meget spændende. Gav mig nogle gode redskaber.”

“Fik nogle input, som jeg håber at kunne få gavn af.”

“Spændende at høre, især om understress.”

“Helle gav et fint og godt indlæg. Der blev rørt ved en masse problemer, og
anvist stress-bekæmpelsesmetoder. Særdeles sød og tiltalende foredragsholder med styr på tingene.”

Sagt af kursisterne på Hjerteforeningens kursus

Hvad gør man, når ”alle pladserne i toget er taget” – hvilke kompetencer og ressourcer har man selv, og hvor kan de ellers anvendes?…..

En letlæselig indholdsrig bog, der henvender sig bredt til alle ledige (og dennes eventuelle partner). Bogen er en god blanding af lidt teori og konkrete eksempler fra forfatterens egne oplevelser og erfaringer.

Hvert kapitel afsluttes med konkrete spørgsmål, som læseren kan stille sig selv, og derved blive klogere på egen situation, herunder adfærd og vaner samt få hjælp til fokusering på fremtidige handlingsmuligheder med nye alternativer og gode livsenergier.

God læselyst”

Helle Andersson, Socialrådgiver og Jobcoach

Efter 1½ års nedbrydende ledighed, læste Eva min bog og fik job

“Jeg kan ikke takke dig nok for at have fået lov til at læse din bog. Tænk sig, at en genfunden tro på sig selv via en bog kan føre til et job… Jeg håber virkeligt, at din bog kommer ud til rigtigt mange mennesker, for den er velskrevet, let at gå til og så virker det altså at vide man ikke er alene og at man kan gøre noget for at booste sig selv…. også selv om man er arbejdsløs..
Tusind, tusind tak Helle."

Eva, tidligere ledig

Tag kontakt til Helle Alsted

Hvis du vil booke mig til et foredrag eller en workshop, skal du gå til min kontakt-side og udfylde kontaktformularen.