Om Helle Alsted


Jeg arbejder med at skabe mere trivsel og mindre stress i vores samfund. Det gør jeg ved at skabe fokus på, hvad en god nattesøvn betyder for os, samt ved at holde foredrag og workshops om stress og trivsel – både blandt ledige og personer i arbejde. Og derudover har jeg gode erfaringer med at holde individuelle samtaler.

Jeg er uddannet cand. pæd. pæd. psyk. på DPU med fokus på stress og relationer. Jeg har taget en stresscoach-uddannelse hos Matzau Erhvervspsykologer, en søvnvejlederuddannnelse hos søvnekspert Mikael Rasmussen, samt en trivselsvejlederuddannelse hos Thomas Milsted.

Jeg har udgivet bøgerne “Ledig uden stress. Sådan skaber du trivsel som ledig” i 2011, og “Bliv mentalt stærk som ledig” i 2020. I 2022 udkom min bog: “Sov dig til et bedre liv. Den lille bog, der gør den store forskel”.

Derudover er jeg medstifter af den vidensbaseret streamingtjeneste libello, hvor du som bruger kan få lettilgængelig viden på farten og du kan lytte til professionelt indlæste lydfiler af 15-20 minutters varighed.– ganske gratis. Som bidragsyder til libello kan du få markedsført dine ydelser eller få din viden ud til flere målgrupper. Du kan se mere på: https://www.libello.dk

Hvis du vil følge mit arbejde, kan de følge med på min professionelle Facebook-profil Stressrådgiver Helle Alsted eller min side for ledige “Få trivsel som ledig”. Jeg er også at finde på linkedIn eller på Instagram @hellealsted.

Tag kontakt til Helle Alsted

Hvis du vil booke mig til et foredrag eller en workshop, skal du gå til min kontakt-side og udfylde kontaktformularen.