Få en god sommerferie


Sidste år lavede vi dette hæfte om, hvordan du kan få en god ferie. Det meste er stadig aktuelt, selvom Covid-19 ikke fylder helt så meget mere. I år er den gratis.

Vil du have den sommerferie, du har brug for?

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og mange har i år mere brug for den end nogensinde efter lange nedlukninger, der for nogen har givet mindre arbejde og for andre har betydet langt mere arbejde, samtidig med at skulle have børnene hjemme. Det har også betydet ændringer i vores levemåder, så vi ikke bare kunne gøre det vi plejede og se dem vi ville. Uanset om det har givet dig mere stress eller du gik helt ned i gear, så kan du med fordel forberede din ferie, så det bliver den, du har brug for, samt den din familie har brug for.

Vær opmærksom på, om du er stresset før ferien og erstatter din ferie med stressvedligeholdende aktiviteter. I ferien er der brug for genopladning for langt de fleste mennesker. Det kan være forskelligt hvor stort behovet er, men det er der. Derfor find en balance mellem at lave genopladende aktiviteter og stressproducerende aktiviteter, så vil sandsynligheden for, at du kommer tilbage med fornyet energi, glæde og overskud være størst.

Jeg har i samarbejde med foredragsholder Tommy Krabbe udarbejdet en ebog med konkrete råd om, hvordan du kommer til at holde den ferie, du har brug for.

Du kan her få konkrete råd til:
hvordan du forbereder en god nedlukning af arbejdet inden ferien.
•hvordan du skaber den ferie, du har brug for gennem bl.a. et mentalt sundhedstjek, genopladning og forventningsafstemning.
•hvad du skal gøre med arbejdstanker i ferien.
•hvordan du forbereder en god opstart af arbejde efter ferien.

Dermed får du de bedst mulige vilkår for at få den ferie, du har brug for og komme godt tilbage veloplagt og genopladt efter ferien.

Tag kontakt til Helle Alsted

Hvis du vil booke mig til et foredrag eller en workshop, skal du gå til min kontakt-side og udfylde kontaktformularen.