Bøger


I marts 2022 udkom min bog om søvn: “Sov dig til et bedre liv. Den lille bog, der gør den store forskel”. Den giver dig en forståelse af, hvorfor du skal sove, og derudover får du konkrete råd til, hvordan du kommer til at sove godt hver nat. Der er også et kapitel til dig, der ind imellem har nattevagter.

Ofte skal der ikke så meget til for at du kan komme til at sove godt. Men du skal træffe et valg om, at det er det, du gerne vil for at kunne leve det liv, du ønsker.

Du kan købe den til 100 kr (ekskl. porto).

Jeg har sammen med Tommy Krabbe skrevet ebogen “Få den sommerferie du har brug for”. Den handler om at skabe de bedste vilkår for at lade op i ferien og skabe balance mellem genopladning og aktive aktiviteter. Vi skulle gerne undgå at tage stressen med ind i ferien, så den kommer med på arbejde efter ferien og bliver til en sygemelding med stress. Det sker desværre for alt for mange.

Derudover kan du læse mere i min bog “Ledig uden stress. Sådan skaber du trivsel som ledig” fra 2011. Den er udsolgt fra forlaget. Men henvend jer gerne til mig, hvis I er interesseret i et genoptryk. Mail: helle@hellealsted.dk Ellers kan den lånes på flere biblioteker rundt om i landet.

“Bliv mentalt stærk som ledig” er en arbejdsbog, hvor du får viden om, hvad der kan gøre dig mentalt stærk, så du oplever trivsel og undgår stress i din ledighed, samtidig med at du bliver en god jobsøger og en attraktiv medarbejder.

Du kan købe bogen via webshoppen. Den koster 200 kr. (dertil kommer porto)

Vil du bestille mange bøger, sker det ved henvendelse til mig på mail: helle@hellealsted.dk

Tag kontakt til Helle Alsted

Hvis du vil booke mig til et foredrag eller en workshop, skal du gå til min kontakt-side og udfylde kontaktformularen.