Bøger


I marts 2022 udkom min bog om søvn: “Sov dig til et bedre liv. Den lille bog, der gør den store forskel”. Den giver dig en forståelse af, hvorfor du skal sove, og derudover får du konkrete råd til, hvordan du kommer til at sove godt hver nat. Der er også et kapitel til dig, der ind imellem har nattevagter.

Ofte skal der ikke så meget til for at du kan komme til at sove godt. Men du skal træffe et valg om, at det er det, du gerne vil for at kunne leve det liv, du ønsker.

Du kan købe den til 100 kr (ekskl. porto) ved at kontakte mig på helle@hellealsted.dk. Lige nu kan den desværre ikke købes online

“Ledig uden stress. Sådan skaber du trivsel som ledig” fra 2011 er den første bog, jeg skrev til ledige. Den handler om, hvad stress er, samt hvad du kan gøre ved det. 

Der er et par enkelte bøger tilbage, der kan købes for 150 kr. (ekskl. porto). Hvis du er interesseret i et eksemplar, må du gerne kontakte mig på mail: helle@hellealsted.dk.

Betaling sker enten ved Mobile Pay eller bankoverførsel

“Bliv mentalt stærk som ledig” er en arbejdsbog, hvor du får viden om, hvad der kan gøre dig mentalt stærk, så du oplever trivsel og undgår stress i din ledighed, samtidig med at du bliver en god jobsøger og en attraktiv medarbejder.

Bogen koster 200 kr. (dertil kommer porto), og den fås ved henvendelse til mig mail: helle@hellealsted.dk. Du kan betale med Mobile Pay eller ved bankoverførsel. 

Tag kontakt til Helle Alsted

Hvis du vil booke mig til et foredrag eller en workshop, skal du gå til min kontakt-side og udfylde kontaktformularen.